torsdag 13 mars 2008

Varför blir saker som det blir?

Låg i sängen förut o funderade på varför saker blir som de blir. Ibland har man ju ofantlig tur tycker man o ibland går ingenting o allt i livet går snett.

Jag brukar ha flytet på jobet tex, hittar jämt på rätt sak vid rätt tillfälle och det funkar. Vet inte varför det är så men det har löst otaliga situationer o grejer på jobbet.

Sen när det gäller idrotten o sånt är det samma sak, då kallas det form tror jag, man är i form o har flyt o allt siter osv, men jag kan inte sätta fingret på varför.

Sen har vi livet i stort, när man träffar nån o blir kär, vad är det då som kommer avgöra om det blir ett bra förhållande va det hela, eller om det går isär av olika omutliga anledingar. Vad är det som bestämmer utgången? det kan ju inte vara tur ief, för det måste ju vara otur för den ene isf...

Kan det vara talang, ja i vissa fall, iaf i idrott, man kan ju ha talangen för sin sport tex, eller för att hitta lösningar på problem på jobbet, creative thinking så att säga.

Men på det mentala o personliga planet, vad är det som gör att det går snett eller man lyckas? är det självförtroendet kanske? nja det vete tusan om det är det ändå......

Jag får grubbla vidare, lite flyt på det personliga planet kanske kommer sen ändå......Even the sun shines on a dogs ass some day!

Vi ses....

Free your mind SDU

//Sniper-h

Inga kommentarer: